menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Meierijstad weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Meierijstad

Een kundige Mediator uit Meierijstad helpt u graag verder.

Hoe werkt mediation in Meierijstad & wat is het

U schakelt een mediator in wanneer een gesprek nog steeds mogelijk is. Voordat dingen van kwaad tot erger gaan en er een rechter aan te pas moet komen. Er zal namelijk bij een rechterlijke uitspraak altijd sprake zijn dat één van de betrokken partijen de zaak verliest, waardoor de daadwerkelijk oorzaak van een conflict niet is opgelost. Mediation kiest u voor u allebei.

De mediator leidt het gesprek en stelt dus enkel vragen, maar zal nooit advies geven. Uiteraard zorgt een mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een specifiek conflict nodig is. De goede wil van beide partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een goede oplossing te komen. Van beide partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar zullen luisteren en zich kunnen inleven in elkaars situatie.

Tijdens het eerste gesprek zal de mediator vertellen hoe alles in zijn werk gaat en er wordt een mediationovereenkomst ondertekend. In de overeenkomst staan zaken zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid van de gesprekken en dat alle gesprekken op vrijwillige basis gebeuren.

Is het punt bereikt dat alle dieperliggende conflicten boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. Vervolgens kan er in de afrondende fase een definitieve oplossing bereikt worden, wat dan vastgelegd wordt in een vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misstanden over wat er is afgesproken.

Een mediator uit Meierijstad kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • overige zakelijke geschillen
  • conflicten tussen de overheid en burgers
509
Klanten geholpen met mediators vergelijken
4.082
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Meierijstad

Heeft u een zakelijke mediator uit Meierijstad nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Meierijstad of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Meierijstad.

mac
mac
img

Ik ben Franz van der Voet, regiomanager in Meierijstad. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Meierijstad.

Zoekt u bekwame mediation in Meierijstad?

Het is te adviseren een mediator te kiezen lid is van Professionals Meierijstad. Om te worden bijgeschreven, dient een mediator aan verschillende kwaliteitseisen van de federatie voldoen. Met een Professionals Meierijstad mediator kunt u ervan uitgaan dat u met een professionele en ervaren mediator te maken heeft. De mediators die bij ons geregistreerd staan, zijn tevens allemaal geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridisch “getouwtrek”. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op het platform gemakkelijk verschillende mediation prijsopgaven opvragen. U kunt dan eenvoudig verschillende mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Wellicht de voordeligste? Of wellicht een mediator bij u in de buurt?

Middels betaalbare mediation uit Meierijstad kunnen beide partijen op den duur een oplossing vinden waar ze beide aan hebben gewerkt en ook allebei achterstaan. Bij een juridisch proces heeft u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is misschien niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Meierijstad te zeggen hebben!

img

Gust Bokhoven

Er was direct een connectie met de mannen van Professionals Meierijstad. Dankzij hun snelle service ben ik terecht gekomen bij een geschikte Mediator. Mocht je zelf nog aan het zoeken zijn zou ik Professionals Meierijstad zeker aanbevelen.

img

Neele Paules

Nog nooit zo makkelijk een goede Mediator gevonden! ik ben gewoon heel goed ontzorgt.

Professionals uit andere branches in Meierijstad

Let's Talk

Bij Professionals Meierijstad staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier